+
Bezárás Menü
0°C
2017. november 18.
Jenő

Bonyhád - Befektetőbarát település
Videók

Geotermális workshop Izlandon önkormányzatok számára

Bonyhád járási foglalkoztatási paktum – TOP-5.1.2-15-TL1-2016-00001


Filóné Ferencz Ibolya polgármester asszony összefoglalója a 2016-os évről


Lakossági tájékoztató a városi rendezvénytér kialakításáról

A várost bemutató kisfilm
A várost bemutató kisfilm


Imázsfilm Tolna megyéről

A járás köznevelési intézményeiben a tanulók által elért sikerek 2017 nyarától október végéig

Aktuális: 2017. 11. 09. - 2017. 12. 31

A tankerület három járásának iskoláitól a 2017. június 15-e utáni tanulmányi, sport és kulturális eredményeket kértük be, a bonyhádi és környéki eredményekről adunk most tájékoztatást.

A Bonyhádi Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskolából sporteredmények érkeztek: még június 24-én az úszó diákolimpián a 10. osztályos Bíró Barnabás Schwarz Katalin tanítványaként lett országos első. Szintén az ő tanítványa az ugyancsak 10. osztályos Domokos Csenge, aki júliusban ért el 2. és 3. helyet az országos kiskaliberű puska kategória sportlövészetében.

Schwarz Katalin és Völgyi István tanítványai a megyei ügyességi csapat diákolimpián 3. helyezettek lettek: Sebestyén Huba és Ákos (7.b osztály), Marcsek Máté és Brunner Gergő (7.d) és Bayer Szilárd (8.b). Regionális úszóversenyen értek el Gulyás Péter tanítványai szép sikereket: három 1., két 2. és két 3. helyet szereztek Németh Kolos (3.c), Domokos Ditta (4.b), Váncsa Dorina (5.d), Domokos Lóránt (8.b) és Gergely Fruzsina (8.d).

A Mórágyi Általános Iskola két tanulója Schwartzné Horváth Anna tanítványaiként a „Víz az élet forrása” megyei rajzpályázaton volt díjazott Flóris Sarolta (6. o.) és különdíjas Göbl Bettina (8. o.).

A Nagymányoki II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 4. osztályosai 2. helyezettek lettek: Biró Diána, Jurasits Bence és Sebők Bianka; 3. osztályosai pedig elsők: Barabás Léna, Fehér Félix, Kulcsár Lídia és Ömböli Diána a Bolyai Matematika Csapatverseny megyei döntőjében, felkészítő pedagógusuk Stallenberger Józsefné volt.

A Teveli Általános Iskola tanulói is sportsikerekkel tűntek ki: Simon József testnevelő tanítványai előbb a Kis Iskolák Országos Labdarúgó döntőjében 13., három nappal később az Országos Diákolimpia labdarúgó döntőjének IV. korcsoportjában 11. helyen végeztek: Borbandi Gergő, Erb Zénó, Szabó Dániel (6. o.), Komjáti István, Réti Dominik, Miklós János (7. o.), Varga Márk, Reichert Krisztián (8. o.) és az előbbi döntőn részt vett még a 7. osztályos Dörömböző Bálint. Ugyancsak a Kis Iskolák Országos Atlétikai versenyén ért el a 7. osztályos Borbandi Lili 10., a 7. osztályos Réti Dominik 8. és az 5. osztályos Velikán Kevin 6. helyezett lett.

Gratulálunk valamennyi jelenlegi és volt tanulónak és felkészítőiknek – pedagógusoknak és edzőknek egyaránt! Kívánjuk, hogy iskoláinkban a tavalyihoz hasonlóan (tankerületi szinten kb. 1300 eredmény) az idei tanév is gazdag legyen tanulmányi, sport és művészeti sikerekben!

Tamási Tankerületi Központ

Vissza