+
Bezárás Menü
0°C
2024. március 29.
Auguszta
Facebook Youtube Instagram
Bonyhád - Befektetőbarát település

Ügyfélfogadási rend változás
Videók

ÖSSZETARTOZUNK - TRIANON 100 FILM


A városi piac látványterve

A várost bemutató kisfilm
A várost bemutató kisfilm


Imázsfilm Tolna megyéről
A tavalyi bajnoki cím után idén második lett a BBFC a strandfociligában

A tavalyi bajnoki cím után idén második lett a BBFC a strandfociligában

Az elmúlt hétvégén rendezték meg a budakalászi Lupa Beach-en a strandlabdarúgó-liga korosztályos bajnoki döntőjét, ahova a Bonyhád BFC U17-es gárdája címvédőként érkezett. Szász Dávid együttese esélyeshez méltón is kezdett, előbb a Gyöngyösi AK csapatát (5–4) múlta felül, majd az 5Stars Érd gárdáját (3–2) verte szintén nagy csatában, így ismét megvolt az esély rá, hogy újfent aranyérem kerüljön a völgységi fiatalok nyakába.

A fináléban azonban a Városgazda UP Akadémia most jobbnak bizonyult (2–3), így az évek óta győzelmet győzelemre halmozó „aranycsapat” a második helyet szerezte meg.
Az U17-es bajnokság legjobb játékosának a bonyhádi Wirth Dánielt választották meg, a gólkirály a gyöngyösi Márkus Marcell lett, a legjobb kapus a bajnokcsapatból került ki Puskás Bence révén, míg a Fair Play-díjat a Pécsvárad érdemelte ki.
Magyar Strandlabdarúgó-liga, U17-es bajnokság, országos döntő. Végeredmény: 1. Városgazda UP Akadémia, 2. Bonyhád BFC, 3. Gyöngyösi AK, 4. Pécsváradi Spartacus.
Borítóképünkön a keret. Állnak: Szász Dávid, Kiss Hunor, Ferencz Máté, Adorján Áron, Bognár Zsolt, Sásdi András, Wirth Dániel, Sebestyén Áron. Guggolnak: Törő Márk, Kaufmann Bence, Győrfi János, Boros Kevin, Werb Ákos.

Forrás: Teol.hu

Vissza
E-ügyintézés
Eseménynaptár
Programajánló
További programok
Bonyhádi TermálfürdőBONYCOMFűtőmű Kft.Mezőföldvíz