+
Bezárás Menü
0°C
2019. február 18.
Bernadett
Bonyhád - Befektetőbarát település
Videók

Bonyhád járási foglalkoztatási paktum – TOP-5.1.2-15-TL1-2016-00001


Filóné Ferencz Ibolya polgármester asszony összefoglalója a 2018-as évről

A várost bemutató kisfilm
A várost bemutató kisfilm


Imázsfilm Tolna megyéről
Az amerikai nagynéni is betoppant a bulira

Az amerikai nagynéni is betoppant a bulira

A napokban tartotta a Bonyhádi Gondozási Központ Idősek Klubja a hagyományoknak megfelelően a farsangi mulatságát, melyre a klubtagokon kívül családtagok és az Idősek Otthona lakóit is szeretettel várták.

A délelőtt folyamán az idősek a saját receptjük alapján készítették el a farsangi szalagos fánkot, illetőleg a csöröge fánkot, ezzel is átadva a tudásokat a fiatalabb generációknak. A közel 300 db fánkot az ebédhez, valamint a délutáni vigassághoz jóízűen falatozták az idősek.
Ebéd után került sor a jelmezesek felvonulására, megérkezett a doktornő, tudván, hogy az időseink sokszor betegeskednek, ugyanakkor a kőműves mester is, aki szívesen vette a megrendeléseket. De jelen voltak a kakasdi, szálkai népviseletet öltött asszonyok is, és erre az alkalomra hazalátogatott az amerikai nagynéni is. A Piroska és a farkas sem hagyta ki az idei farsangi felvonulást. A jelmezeseket a gondozónők műsora követte, ahol az öreg királyhoz most sem kívánt feleségül menni egy udvarhölgy sem. Végezetül a rollátoros hölgyek érkeztek, mondván, hogy nemcsak a 20 éveseké a világ.
A felvonulás után egész délután táncos mulatság következett, ahol az idősek a gondozónőkkel tánccal intettek búcsút a télnek.
Ezzel azonban nem zárult le a Központ farsangi programja, hiszen másnap következett a várva várt tombolasorsolás. Az idősek izgatottan várták, hogy milyen nyereményekkel térhetnek az otthonukba.
Nagyon szeretném megköszönni Bonyhád Város vállalkozóinak, a magánszemélyeknek azt a hatalmas segítséget, amit a rendezvényünk lebonyolításához nyújtottak, hiszen általuk 456 db tombolatárgy kereste a gazdáját. Köszönetemet szeretném kifejezni a kollegáimnak, akik mindenben kivették a részüket, vállalkozók keresése, program lebonyolítása, beöltözés, beöltöztetés. Végül hálás köszönetünk a Polgármester Asszonyunknak, aki az idén is megtisztelte az időseinket a jelenlétével.

Forrás: Sebestyén Orsolya intézményvezető

Vissza