+
Bezárás Menü
0°C
2018. november 13.
Szilvia
Bonyhád - Befektetőbarát település
Videók

Bonyhád járási foglalkoztatási paktum – TOP-5.1.2-15-TL1-2016-00001


Filóné Ferencz Ibolya polgármester asszony összefoglalója a 2017-es évről

A várost bemutató kisfilm
A várost bemutató kisfilm


Imázsfilm Tolna megyéről
Bonyhádon járt a Pop Mikulás

Bonyhádon járt a Pop Mikulás

Az elmúlt évek rendezvényeinek sikerére való tekintettel az Értelmi Fogyatékosok Országos Szövetségének Tolna Megyei Szervezete, több vállalkozás és magánszemély, Bonyhád polgármesterének, valamint a helyi média összefogásával jótékony célú rendezvényt tartottak hétfőn a bonyhádi művelődési központ színháztermében – mondta el Kindl Gábor, a Pop Mikulás szervezője. A program célja elsősorban az elfogadás erősítése, hogy az egészséges és fogyatékkal élő gyerekek és fiatalok együtt ünnepeljenek. Az idei eseményre is a megye területén intézetekben és családi környezetben élő értelmi fogyatékosokat hívtak meg. A vendégek között voltak olyan családok is, akik ezen az eseményen tudtak először közösen részt venni, vagyis ahová a sérült gyermeküket is magukkal vihették.

Kindl Gábor szervező kiemelte: immár tizenkilencedik éve annak, hogy a megye több településen (Bonyhád, Szekszárd, Bátaszék) enyhe és közepes értelmi fogyatékosoknak szervez könnyed, zenés programot.
Egy-egy rendezvényükön több százan vannak, céljuk, hogy felhívják a társadalom figyelmét az elfogadásra és tiszteletre. A közelgő ünnepek alkalmából minden megjelent ajándékcsomagot kapott. Az összejövetelen többek között közreműködött Kovács Gergő énekes és a Hang-Zavar zenekar.

Forrás: Tolnai Népújság/Mauthner Ilona

Vissza