+
Bezárás Menü
0°C
2024. április 16.
Csongor, Joakim
Facebook Youtube Instagram
Bonyhád - Befektetőbarát település

Ügyfélfogadási rend változás
Videók

ÖSSZETARTOZUNK - TRIANON 100 FILM


A városi piac látványterve

A várost bemutató kisfilm
A várost bemutató kisfilm


Imázsfilm Tolna megyéről

Édesítsük meg a gyermekotthon lakóinak napjait!

Kedves bonyhádiak!

Az elmúlt időszak sikeres kezdeményezéseire alapozva, ismét egy széleskörű összefogásra szeretnék mindenkit megkérni. Önkormányzatunk meghívást kapott szeptember 15-19. között a madéfalvi Hagymafesztiválra, amelynek egyik programeleme a jótékonysági vásár lesz. Az eseményen olyan helyi, kézműves termékek árusítására lesz lehetősége a résztvevőknek, amely az adott országot, tájegységet, várost „hozza közelebb” az érdeklődőkhöz, egyben ízelítőt adva sokrétű gasztronómiai, kulturális hagyományaikból. Nagy örömünkre Bonyhád értékeit is bemutathatjuk.

Megannyi finomsággal kelünk útra, így nem hiányozhat a nemzetiszínű szalaggal átkötött kosarunkból a jófajta házi baracklekvár sem. Hogy valóban a legzamatosabb, legínycsiklandóbb lekvárok kerüljenek a székelyföldi vásárra, kérem Önöket, fogjunk össze, és aki teheti, járuljon hozzá az akció sikeréhez a kamrából elővett, házi készítésű finomságával. Vagyis hozzon otthonról egy üveg baracklevárt, és adja le a Városházán, amivel a szó szoros értelmében megédesítheti a borszéki Flüei Miklós Gyermekvédelmi Otthon lakóinak mindennapjait. Ugyanis a program bevételét a Dévai Szent Ferenc Alapítványnak ajánljuk fel, egészen pontosan a szervezet által működtetett otthonnak, ami a testvértelepülésünkön, Borszéken található.

Háziasszonyként pontosan tudom, hogy mekkora kincset jelent a saját kezűleg készített lekvár, de a nemes cél érdekében váljunk meg néhány üvegtől – nem mellékesen ezáltal a hamarosan befőzésre kerülő szilvadzsemeknek is meglesz a helye.

Biztos vagyok benne, hogy ismét bebizonyítjuk: ránk mindig lehet számítani!

Szeretettel: Filóné Ferencz Ibolya

Vissza
E-ügyintézés
Eseménynaptár
Programajánló
További programok
Bonyhádi TermálfürdőBONYCOMFűtőmű Kft.Mezőföldvíz