+
Bezárás Menü
0°C
2024. április 16.
Csongor, Joakim
Facebook Youtube Instagram
Bonyhád - Befektetőbarát település

Ügyfélfogadási rend változás
Videók

ÖSSZETARTOZUNK - TRIANON 100 FILM


A városi piac látványterve

A várost bemutató kisfilm
A várost bemutató kisfilm


Imázsfilm Tolna megyéről
Egypultos kölcsönzési rendszert vezet be a bonyhádi bibliotéka

Egypultos kölcsönzési rendszert vezet be a bonyhádi bibliotéka

A Solymár Imre Városi Könyvtárban 2016. szeptember 5-től módosul a nyitva tartás és a szolgáltatási rendben is változások lesznek. – Nyitva tartásunk pénteki és szombati napokon változik a jelenlegihez képest. Ezen túl pénteken 10 órától várjuk látogatóinkat 9 óra helyett, szombaton pedig 14 órakor nyitunk az eddigi 13 óra helyett. A könyvtár minden nap 17:30-ig tart nyitva – összegezte Kult Imréné.

A bibliotéka igazgatója kifejtette: szolgáltatásukban változás lesz, bevezetik az egypultos kölcsönzési rendszert. Ez azt jelenti, hogy minden könyvtári munkafolyamatot (dokumentumok kiadása, visszavétel, hosszabbítás, beiratkozás, stb.) a jelenlegi felnőtt kölcsönzőpultnál fogják elvégezni mind a gyerekek, mind pedig a felnőttek részére. A bevezetéshez szükséges belső munkálatok miatt a könyvtár szeptember 1-jén és 2-án zárva tart. Ezután a könyvtár hátsó bejárata a látogatók előtt zárva lesz, minden részleg a főbejáraton keresztül közelíthető majd meg. Akadálymentes bejárat a könyvtár hátsó oldalán, a rácsos ajtónál található.

A változtatások szükségességét részben olvasói, látogatói visszajelzések, részben pedig a munkafolyamatok átgondolása, optimalizálása, az olvasók gördülékenyebb, szakszerűbb kiszolgálása indokolta. – Reméljük, hogy látogatóink megelégedéssel fogadják majd a változásokat, amelyeket lehetőségeinkhez mérten igyekeztünk az igényeikhez igazítani – biztosított Kult Imréné.

V. B.

Vissza
E-ügyintézés
Eseménynaptár
Programajánló
További programok
Bonyhádi TermálfürdőBONYCOMFűtőmű Kft.Mezőföldvíz