+
Bezárás Menü
0°C
2023. december 01.
Elza
Facebook Youtube Instagram
Bonyhád - Befektetőbarát település

Ügyfélfogadási rend változás
Videók

ÖSSZETARTOZUNK - TRIANON 100 FILM


A városi piac látványterve

A várost bemutató kisfilm
A várost bemutató kisfilm


Imázsfilm Tolna megyéről

Elszántan és új kiadvánnyal készültek a tavaszi rajtra

– Önkormányzatunk mindig is szívügyének tekintette a sportot, ezen belül a labdarúgást. A tavalyi 5,5 milliós működési támogatás mellett a sportöltöző felújításához szükséges önerőt (3 millió forint) is biztosította a Bonyhád Völgység Labdarúgó Club (BVLC) számára, sőt, idén a munkálatok befejezéséhez újabb 17 milliót különített el erre a célra – jelentette ki Szabó Tibor.

folytatás az 1. oldalról

 

A város alpolgármestere az egyesület vacsorával egybekötött évadnyitó programján reményét fejezte ki, hogy a csapat – az őszi szezonhoz hasonlóan – a tavasziban is remekel majd, s ezáltal sok kellemes élményben lesz része a játékosoknak, a klub vezetésének, a völgységi szurkolóknak.

 

Réger Balázs szerint mindent megtesznek ennek érdekében. A BVLC elnöke miután köszönetet mondott az önkormányzatnak a támogatásért bejelentette, hogy a tavaszi rajtra nemcsak elszántan és friss lendülettel, hanem egy új kiadvánnyal is készültek, amelynek létrejöttében nagy szerepet tulajdonított Szűcs Anita kreativitásának. Hangsúlyozta, az önfinanszírozó konstrukcióban készült, 3000 példányban megjelent programfüzet csokorba gyűjti a klub életével kapcsolatos főbb információkat.
 
A tamási csapat ellen aratott sikerrel a tarsolyban
érkezett az együttes az évadnyitó programra
(fotó: Bölcsföldi Zoltán)
 
 
 
Vissza
E-ügyintézés
Eseménynaptár
Bonyhádi TermálfürdőBONYCOMFűtőmű Kft.Mezőföldvíz