+
Bezárás Menü
0°C
2022. augusztus 13.
Ipoly
Facebook Youtube Instagram
Bonyhád - Befektetőbarát település

2021. évi adóváltozások
Videók

ÖSSZETARTOZUNK - TRIANON 100 FILM


A városi piac látványterve

A várost bemutató kisfilm
A várost bemutató kisfilm


Imázsfilm Tolna megyéről
Értesítés parkolóhelyek ideiglenes lezárásáról

Értesítés parkolóhelyek ideiglenes lezárásáról

Tisztelt Lakosság!

Kedves Bonyhádiak!

 

A Magyarországi Németek Elhurcolásának és Elűzetésének Emléknapja alkalmából állami megemlékezésnek ad otthont városunk 2022. január 19-én, szerdán. Délelőtt 10:00 órától kezdődik a program a Bonyhádi Római Katolikus Templomban ökumenikus istentisztelettel, azt követően szoboravatás és koszorúzási ceremónia lesz a Tolna Megyei Németek Elhurcolásának és Elűzetésének Emlékművénél, a Rákóczi utcában.

A megemlékezésre nagyszámú vendég érkezik városunkba. Fogadásukhoz parkolóhelyek biztosítása is szükséges. Ebből adódóan a reggeli, délelőtti órákban a város központi részén parkolási korlátozással kell számolni.

A meghívottak számára tartjuk fent a Táncsics utcai parkoló teljes területét, a Szabadság téri parkoló egy részét, valamint a város rendezvényterénél (Kaszinókert) lévő parkolóhelyeket.

Az említett parkolókat 2022. január 18-án (kedden) este 20:00 órától lezárjuk, kérjük, hogy eddig az időpontig tegyék szabaddá azokat.

Lehetőség szerint a Rákóczi utcai, illetve a Széchenyi téri parkolók használatát is mellőzzék, és távolabb parkoljanak a délelőtti órákban. Lehetőség van a piac területén való parkolásra is.

A rendezvényt követően, várhatóan 13:00 órától azonnal feloldjuk a korlátozást.

Az előforduló kellemetlenségekért elnézésüket kérjük, ugyanakkor bízunk támogató hozzáállásukban a rendezvény fontosságára való tekintettel.

 

Bonyhád, 2022. január 14.

Tisztelettel:

 

Kozma Anikó

osztályvezető

Vissza