+
Bezárás Menü
0°C
2021. szeptember 18.
Diána
Facebook Youtube Instagram
Bonyhád - Befektetőbarát település

2021. évi adóváltozások
Videók

ÖSSZETARTOZUNK - TRIANON 100 FILM


A városi piac látványterve

A várost bemutató kisfilm
A várost bemutató kisfilm


Imázsfilm Tolna megyéről
Felhívás

Felhívás

2021.09.16-án reggel 8 órától este 18 óráig vízhiány lesz a József utca és a Szabadság tér vízvezeték hálózati szakaszáról ellátott kb. 60 ingatlannál.

Tisztelt bonyhádi lakosok!

A Mezőföldvíz Kft. felhívása alapján tájékoztatjuk önöket, hogy Bonyhád ivóvíz ellátó hálózatán, a Szabadság téren található szakaszon 2021. szeptember 14-én csőtörés történt. A hibaelhárítás időszakában a fogyasztóknál vízhiányos időszak lépett fel. Az útfelbontással járó hibahely feltárását és javítását követően a csőtörés megszűnt, a szolgáltatás 2021. szeptember 14-én 23 órára helyreállt.

A hosszútávú biztonságos vízellátás biztosítása érdekében a Mezőföldvíz Kft. döntést hozott a közút keresztezése alatti teljes vezetékszakasz cseréjéről.

Emiatt tervezetten 2021.09.16-án reggel 8 órától este 18 óráig vízhiány lesz a József utca és a Szabadság tér hálózati szakaszáról ellátott kb. 60 ingatlannál. Az ingatlanok előzetes kiértesítéséről a Mezőföldvíz Kft. gondoskodik. A vízhiány időszakában tartályos vízellátást is biztosítanak. A cserénél érintett az idősek otthona is, ahol a tartályos vízellátás egyedileg is megtörténik.

A csőszakasz jelzett időben történő cseréje után az úttest helyreállítási munkái 2021. 09. 21-én fejeződnek be a forgalom helyreállításával.

A munkálatok idejére szíves türelmüket és megértésüket kérjük!

Vissza