+
Bezárás Menü
0°C
2020. augusztus 13.
Ipoly
Facebook Youtube Instagram
Bonyhád - Befektetőbarát település

#bonyhadosszetart - jótékonysági adománygyűjtés
Videók

ÖSSZETARTOZUNK - TRIANON 100 FILM


Filóné Ferencz Ibolya polgármester asszony összefoglalója a 2019-es évről

A várost bemutató kisfilm
A várost bemutató kisfilm


Imázsfilm Tolna megyéről
Folytatja működését 2020-ban is a Demenciabarát Klub

Folytatja működését 2020-ban is a Demenciabarát Klub

Egész napos rendezvénnyel zárta működésének második évét a bonyhádi Demenciabarát Klub, mely önsegítő, informatív jelleggel hivatott támogatni a demenciával élő személyek hozzátartozóit, segítve a betegséggel való megküzdést.

A rendezvényen Filóné Ferencz Ibolya polgármester asszony köszöntötte a jelenlévőket azzal a gondolattal, hogy napjainkban a demenciával élők száma egyre fokozódik, egyre több család válik érintetté, így a téma rendkívül aktuális.

A két részes program előadója Juhász Ágnes demenciaspecialista volt, aki a téma tapasztalt szakértője hazai és nemzetközi fronton egyaránt.

A nap első felében egy szimulációs tréninget tartott, melynek a tapasztalati tanulás útján történő érzékenyítés, szemléletformálás volt a szerepe. A tréning résztvevői elsősorban az egészségügyi illetve a szociális ellátórendszerből érkeztek, majd a több órás tréning végén, olyan speciális ismeretekkel gazdagodhattak, amely alapvető fontosságú a színvonalas munkavégzés érdekében.

A program második felében a résztvevők Juhász Ágnes Demencia ápolási alapelvek című előadását hallgathatták meg, mely szintén meghatározó élményt jelentett a résztvevőknek.

A rendezvény az „Élő város” – „Helyi közösségi és kulturális innovatív programok, együttműködések támogatása”  projekt keretében került megvalósításra.

A Demenciabarát-Klub 2020-ban is szeretettel várja az érdeklődőket minden hónap 3. szerdáján 17 órától Bonyhádon, a Vörösmarty Mihály Művelődési Központban.

Kiss-Kelemen Eszter

klubvezető

Vissza