+
Bezárás Menü
0°C
2024. április 16.
Csongor, Joakim
Facebook Youtube Instagram
Bonyhád - Befektetőbarát település

Ügyfélfogadási rend változás
Videók

ÖSSZETARTOZUNK - TRIANON 100 FILM


A városi piac látványterve

A várost bemutató kisfilm
A várost bemutató kisfilm


Imázsfilm Tolna megyéről
Gyönyörű festményt kaptak ajándékba az otthon lakói

Gyönyörű festményt kaptak ajándékba az otthon lakói

Az Idősek Világnapja alkalmából köszöntöttük lakóinkat a Bonyhádi Gondozási Központ Idősek Otthonában, a járványügyi szabályok miatt zárt körben, ám annál meghittebben. Idén is színes programsorozat keretében igyekszünk feledtetni a nehézségeket, mely a kijárási- és látogatási tilalom kapcsán felértékelődik, hiszen a zártságot, a család hiányát mindenki nagyon nehezen viseli. Abban bízunk, minden nap eggyel rövidebb ez az időszak.

Az ünnepség keretében a dolgozók versekkel köszöntötték az időseket, majd átadásra került Kovács Ferenc festőművész felajánlásaként egy gyönyörű csendélet. Az értékes és nemes festményt ezúttal is szeretettel köszönünk Feri bácsinak. Az ünnepség további részében a Szabó cukrászda tortáját, illetve a Danubiana Kft borait fogyaszthatták lakóink.

Nemcsak ma, hanem az év összes napján azon vagyunk, hogy olyan élhető környezetet teremtsünk, ahol az idős embereket éppen az öregségükért kell megbecsülni, mint azt Móra Ferenc Öreg ember, öreg fa című művében is bemutatja.

Ezúton kívánunk minden idős embernek örömteli, tartalmas, méltó időskort!

Kiss-Kelemen Eszter,

az idősek otthonának szakmai vezetője

Vissza
E-ügyintézés
Eseménynaptár
Programajánló
További programok
Bonyhádi TermálfürdőBONYCOMFűtőmű Kft.Mezőföldvíz