+
Bezárás Menü
0°C
2021. október 23.
Gyöngyi
Facebook Youtube Instagram
Bonyhád - Befektetőbarát település

2021. évi adóváltozások
Videók

ÖSSZETARTOZUNK - TRIANON 100 FILM


A városi piac látványterve

A várost bemutató kisfilm
A várost bemutató kisfilm


Imázsfilm Tolna megyéről
Hamar elszaladt a 60 év

Hamar elszaladt a 60 év

Osztálytalálkozót tartottak a Bonyhádi Vörösmarty Mihály Általános Iskola 1960-1961. évi végzős diákjai.

Hatvan éve ballagtak a Bonyhádi Vörösmarty Mihály Általános Iskola 1960-1961. évi végzős diákjai, akik osztálytalálkozót tartottak szombaton délelőtt, Bonyhádon. A Koller Panzió épülete a régi sztoriktól volt hangos, hiszen több, mint fél évszázad elteltével is frissen élnek az egykori diákévek csínytevései és az általános iskola felejthetetlen élményei.

Az összejövetel különleges horderővel bírt, hiszen a ballagás óta ez volt az első alkalom, hogy az évfolyam egykori tanulói újra találkoztak egymással. Közel húsz fő vett részt az eseményen, közülük többen vidékről, külföldről érkeztek, de legtöbben még ma is az egykori diákéveknek teret adó Bonyhádon élnek. A délelőtt tíz órakor kezdődő találkozón a jóízű beszélgetés mellett egy közös ebéd is várta a résztvevőket.

Kasler Péter, egykori B osztályos diák, a találkozó szervezője elmondta, annak ellenére, hogy nehéz volt egybehívni a régi csapatot, örömmel látta, hogy ilyen sokan eljöttek és közös beszélgetések keretében elevenítették fel a régi szép emlékeket.

Vissza