+
Bezárás Menü
0°C
2019. június 18.
Arnold, Levente
Bonyhád - Befektetőbarát település

IX. ORSZÁGOS SVÁB SZÉPSÉGVERSENY
Videók

A Bonyhádi Termálfürdő nyári programkínálata

Bonyhád járási foglalkoztatási paktum – TOP-5.1.2-15-TL1-2016-00001


Filóné Ferencz Ibolya polgármester asszony összefoglalója a 2018-as évről

A várost bemutató kisfilm
A várost bemutató kisfilm


Imázsfilm Tolna megyéről
Idősek Hete a Bonyhádi Gondozási Központ Idősek Otthonában

Idősek Hete a Bonyhádi Gondozási Központ Idősek Otthonában

Az Idősek Világnapja alkalmából ebben az évben is egy egész hetes rendezvénysorozat keretében köszöntöttük Lakóinkat az Idősek Otthonában

A programsorozat az ünnepélyes megnyitóval vette kezdetét október 1-jén, mely alkalomból az Otthon dolgozói versekkel kedveskedtek a Szépkorúaknak, majd a Városi Nyugdíjas Kórus adta elő ünnepi dalcsokrát. Az ünnep alkalmából Sebestyén Orsolya a Gondozási Központ vezetője is köszöntötte az időseket. A hagyományok szerint ezen a napon külön köszöntöttük a „Kerek évfordulós” lakóinkat is. A programon jelen voltak az otthon egykori dolgozói is, így a délelőtt zárásaként közösen fogyasztották el a Galéria Cukrászda által felajánlott tortát. A nap zárásaként több lakóval az estébe nyúló városi rendezvényre látogattunk, melyen időseink - rendkívül jól szórakozva – nagy örömmel vettek részt.
A hét folytatásaként kedden házi „Ki-Mit Tud” vetélkedőt tartottunk, ahol időseink egyéni produkciókkal készültek, szükség esetén egymást támogatva, vidám hangulatban.
A szerdai nap az egészség jegyében telt, Dr. Söllei Margit jóvoltából fogászati szűrésen vettek részt lakóink, melyen a doktornő hasznos tanácsokkal látta el az érintetteket.
Csütörtökön szintén hosszú és tartalmas napot tudtunk magunk mögött. A délelőtt folyamán Kovács Gábor különleges hangszereivel fűszerezett műsorát hallgathattuk meg, melyre vendégül láttuk a Pitypang Óvoda gyerekeit. A szórakozás és a vidám gyereksereg ismételten jó hangulattal töltötte meg a házat. A nap második részében László Józsefné Marika és a segítő hozzátartozók jóvoltából finom lángos evésben lehetett részünk. A program keretében Filóné Ferencz Ibolya Polgármester asszony is köszöntötte időseinket. A Napfény Egyesült képviseletében Magyar Klaudia is köszöntötte időseinket, egy nagy csomag fimon rágcsálnivalóval. A délutáni program kiemelt eseménye volt a Borkóstoló, melynek keretében a résztvevők örömmel versenyeztették meg a Danubiána Kft által felajánlott hatféle kiváló borfajtát.
A pénteki napon, az élményeket felidézve zártuk tartalmas, élményteli hetünket.
Végül szeretném megköszönni a sok irányból érkező önzetlen segítséget, nem utolsó sorban pedig a Kollégáim áldozatkész munkáját!
A rendezvésorozatot az Őszirózsa Alapítvány támogatta!

Kiss-Kelemen Eszter – otthonvezető

Vissza