+
Bezárás Menü
0°C
2022. július 02.
Ottó, Ottokár
Facebook Youtube Instagram
Bonyhád - Befektetőbarát település

2021. évi adóváltozások
Videók

ÖSSZETARTOZUNK - TRIANON 100 FILM


A városi piac látványterve

A várost bemutató kisfilm
A várost bemutató kisfilm


Imázsfilm Tolna megyéről
Jövőre műsort szeretne vezetni Köllő Babett

Jövőre műsort szeretne vezetni Köllő Babett

Új könyv, rengeteg feladat, sikeres produkciók – mozgalmasan telt az év a Bonyhádról indult színésznő, Köllő Babett számára. Legnagyobb vágya, hogy 2022-ben műsort vezessen. Erről is mesélt a vele készült interjúban, amelynél – régi ismerettségünkre való tekintettel – maradtunk a tegeződésnél.

– Az amúgy is meglehetősen tartalmas és munkával teli évedben mertél 19-re lapot húzni: megjelent életed első könyve. Hogy jött az elhatározás?

– A kiadó keresett meg, hogy szeretnének velem dolgozni – válaszolta Köllő Babett. Az egyeztetések során megtetszett az ötlet és az a koncepció, hogy fiataloknak nyújtanak segítséget motivációs könyvek formájában. Így született meg a Mersz 19-re lapot húzni? című könyv, ami életem első kötete.

– Még egy gondolat erejéig a könyvnél maradva. Úgy fogalmaztál a közösségi oldaladon a nemrégiben megjelent kötetet bevezetve, hogy „a saját példámból kiindulva szeretném benne megmutatni nektek azt, hogy ha igazán szeretnétek valamit és küzdötök érte, akkor nincs lehetetlen!” Számodra mi volt az a cél, amelyet nagy küzdelem árán, de sikerült megvalósítanod?

A saját karrierem az, amiért minden nap megdolgozom. Külső segítség nélkül, rengeteg munkával valósítottam meg mindazt, amit eddig elértem. Még csak az utat járom, nem értem célba. A legnagyobb vágyam, hogy műsorvezető legyek, ennek érdekében tanulok és képzem magam.

– A 2021-es év meghatározó televíziós produkciói, showműsorai között volt a Sztárban Sztár leszek, amelynek zsűritagjaként bizonyára rengeteg impulzus ért téged is. Évekkel ezelőtt, amikor te kezdted a színészi, előadói pályát, ha lett volna ilyen jellegű műsor, jelentkeztél volna?

Ez nehéz kérdés, mert alapvetően nem szoktam a múlt történésein gondolkodni. Továbbá szkeptikus vagyok a „mi lett volna, ha” kezdetű mondatokkal is.

– Mégis milyen gondolatok mentén mondtál igent a felkérésre, hogy Tóth Gabi, Pápai Joci és Majka mellett te is a zsűri tagja legyél?

– Szuper felkérés volt, és ezzel együtt nagyon megtisztelő is számomra. Remek csapat jött össze, nem is volt bennem kétely, hogy elvállaljam-e a felkérést. Szerintem amikor az embert ilyen élethelyzet éri, az egyetlen dolog, amit tehet a telefon végén: elkezd sikítozni örömében.

– Számos újság, magazin címlapján, a már említett televíziós műsorban, színházi darabokban, a közösségi médiában és még megannyi helyen láthattunk téged idén - néha Bonyhádon is. Hogyan tekintesz vissza az évre?

– Úgy érzem, hogy nagyon sikeres évet zártam. Ha a jövő évem is ugyanilyen tempóban halad majd, és ilyen feladatok színesítik, akkor csodálatos kaland lesz. De legalább ilyen mértékű kihívás is, hiszen abból sem voltam híján 2021-ben. Nagyon büszke vagyok az elvégzett feladatokra. Különös tekintettel arra, hogy végre egy olyan útra léptem, amin mindig is járni szerettem volna, s ahol nincsenek bennem kérdőjelek.

– Aki ismer téged, pontosan tudja rólad, hogy mindig valami innovatív dolgon töröd a fejed. Mivel lepsz meg minket 2022-ben?

– Lehet, hogy kifelé úgy jön le, hogy mindig valami új dolgon töröm a fejem. Ezzel szemben – vagy mindezt erősítve – úgy gondolom, hogy azon az úton, amin járok mindig egyenes következmény az újabb és újabb lépcsőfok. Az a legnagyobb vágyam, hogy 2022-ben folytassam ezt az utat és műsort vezessek.

– Mindezt előkészítve és a rendkívül pörgős évet némileg kipihenve a családdal töltötted a karácsonyt. Az ikertestvéred, Roland egyszer azt mondta, hogy remek kacsát tudsz sütni. Most is került az asztalra, vagy ennek bemutatásával vársz, ameddig Bonyhádra ér Tolna megye ízutazása, a Gasztromegye-sorozat?

Nagyon szereti a főztömet a családom! Ezúttal nem került kacsasült az ünnepi asztalra, ellenben halászlé, rántotthús, tyúkhúsleves és sólet igen. Sokan voltunk, nálunk a szűk család is 30 embert jelent. A felsorolt ételek mellett a mézeskalácsnak, a zserbónak és a Lajcsi-szeletnek is legalább akkora sikere volt. Mindenki jóllakot az ünnepek alatt is. De ami ennél sokkal fontosabb, hogy együtt tölthettük a karácsonyt.

Vizin B.

Vissza