+
Bezárás Menü
0°C
2020. augusztus 11.
Zsuzsanna, Tiborc
Facebook Youtube Instagram
Bonyhád - Befektetőbarát település

#bonyhadosszetart - jótékonysági adománygyűjtés
Videók

ÖSSZETARTOZUNK - TRIANON 100 FILM


Filóné Ferencz Ibolya polgármester asszony összefoglalója a 2019-es évről

A várost bemutató kisfilm
A várost bemutató kisfilm


Imázsfilm Tolna megyéről
Mucsiba kirándultak az idősek

Mucsiba kirándultak az idősek

A Bonyhádi Gondozási Központ az őszi kirándulását Tolna megye középső részén található kis faluba, Mucsiba tervezte. A meghívást a falu határában működő halastó tulajdonosától kapta az intézmény. Így a programot a felajánlásra építették a szervezők, a gondozónők.

A kulturális program elsődleges helyszíne a római katolikus templom volt, ahol Kelemen Zoltán polgármester úr és neje, Hilbert Viktória fogadta a klubtagokat. Bemutatták a települést, majd ismertették a szentélyben elhelyezett Szent Valerius ereklyéjét. Ezt követően a falumúzeum és az iskolamúzeum látogatása következett. Az idősek felelevenítették az iskolai éveket, a kiállított szemléltető eszközök elbűvölték a résztvevőket, kicsit visszatérhetett a társaság a régmúltba.
A történelmi és időbeli kalauzolás végeztével a halastó volt a célirány, ahol Maczik Zoltán és neje, Maczik Hajnalka frissen főzött halászlével várta a klubtagokat. Az ebéd nagyon ízletes lett, és a festői környezetben még jobban esett a kis csapatnak.
A nap fénypontja volt, hogy Schmidt Kati nénit különleges helyen köszönthették meg születésnapja alkalmából klubtársai.
Hálás köszönetünket szeretnénk kifejezni a Polgármester Úrnak és nejének, akik idejüket nem sajnálva velünk töltötték a délelőttöt és nagy lelkesedéssel meséltek településükről, intézményeikről.
Végezetül a Maczik-tó tulajdonosainak Zoltánnak és Hajninak, akik nélkül nem jött volna létre a kirándulásunk, segítettek a szervezésben, és szünnapjukat feláldozva fogadták az időseinket,  megtettek minden azért, hogy szépkorú tagjainknak élményekkel teli napot szerezzenek.
Sebestyén Orsolya intézményvezető
Vissza