+
Bezárás Menü
0°C
2023. december 11.
Árpád
Facebook Youtube Instagram
Bonyhád - Befektetőbarát település

Ügyfélfogadási rend változás
Videók

ÖSSZETARTOZUNK - TRIANON 100 FILM


A városi piac látványterve

A várost bemutató kisfilm
A várost bemutató kisfilm


Imázsfilm Tolna megyéről
Országos Bajnok lett Töpfner Bence

Országos Bajnok lett Töpfner Bence

Töpfner Bence, az Extréme Body Fitness SE versenyzője a napokban Szombathelyen a - 83 kg -os kategóriában Országos Bajnok lett Streetlifting-ben.

Kéri Jánostól, az egyesület elnökétől megtudtuk: Bence a tavalyi évhez hasonlóan idén is megnyerte a OB-t. Közel 5 éve napi rendszerességgel edz, és edzőjével, Lelkes Andrással két éve közösen készülnek az OB-ra. A közös munka évről-évre egyre eredményesebb, ez is tükrözi, hogy súlycsoportot lépve is győztes lett. – Bence kitartása és elszántsága, az edzéseken végzett kiemelkedő munkája révén kivívta elismerésünket és példaképként tekintünk rá. Egyesületünk fiatal tagjai csodálkozva figyelik, amikor Bence egykézzel húzódzkodik, testsúlyának 2,5-szeresével (160-180 kg) guggol és magára akasztva 120 kg-al tolódzkodik. Fanatizmusát tükrözi, hogy képes hónapokon keresztül szigorú diéta mellett is heti 4-5 edzést maximális terhelés mellet kivitelezni – mondta Kéri János.
Amit a Streetlifting versenyről tudni kell.:
Három alapgyakorlatból áll, amelyek a guggolás, húzódzkodás és a tolódzkodás. Mindhárom alapgyakorlatot úgy kell végrehajtani, hogy a lehető legnagyobb súllyal tudjon egyet szabályosan befejezni. Bence eredményei.: guggolás +155 kg, tolódzkodás +100 kg, húzódzkodás +70 kg.
Vissza
E-ügyintézés
Eseménynaptár
Bonyhádi TermálfürdőBONYCOMFűtőmű Kft.Mezőföldvíz