+
Bezárás Menü
0°C
2024. április 18.
Andrea, Ilma
Facebook Youtube Instagram
Bonyhád - Befektetőbarát település

Ügyfélfogadási rend változás
Videók

ÖSSZETARTOZUNK - TRIANON 100 FILM


A városi piac látványterve

A várost bemutató kisfilm
A várost bemutató kisfilm


Imázsfilm Tolna megyéről
Potápi Árpád János a BVLC új elnöke

Potápi Árpád János a BVLC új elnöke

Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkárt választotta meg elnökének a Bonyhád Völgység Labdarúgó Club. A keddi közgyűlésen a küldöttek egyhangúlag támogatták Bonyhád korábbi polgármesterét. Az elnökség is megújult. Alelnöknek Keszler Pétert választották meg, mellette Köllő Roland, Máté Róbert és dr. Varga Ákos került be a grémiumba. A korábbi elnök, Réger Balázs, illetve a régi elnökség tagjai leköszöntek.
„Rossz lépés volt, hogy a csapat a bajnoki cím megszerzése után nem vállalta el az NB III-as bajnokságban való szereplést, mert így valamelyest elveszett a motiváció – kezdte székfoglalóját Potápi Árpád János. – Most az a legfontosabb cél, hogy a BVLC mielőbb felkerüljön a magasabb osztályba. Azt gondolom, a szezonban eddigi teljesítménye alapján reális az elvárás, a szakmai stáb és a játékoskeret is alkalmas a bajnoki cím megszerzésére” – hangsúlyozta. Potápi Árpád János néhány szóban a jövőbeni tervekről is beszélt. „Szeretném, ha minél hamarabb megkezdhetnénk a városi sporttelepnek és környékének a rekonstrukcióját, mert a cél az, hogy egy-két év múlva már a megújult sporttelepen futballozhassanak a BVLC csapatai – folytatta az elnök, aki egyelőre egy évre vállalt szerepet a bonyhádi fociban.
– Köszönöm mindenkinek, aki eddig is azért dolgozott, hogy biztosítva legyenek a körülmények. Az elnökségnek most az a feladata, hogy mielőbb összeüljünk, megvitassuk, elkészítsük a terveket, hogy erre alapozva mielőbb el lehessen majd kezdeni a munkálatokat” – fogalmazott.  
Filóné Ferencz Ibolya polgármester gratulált a megválasztott elnöknek, majd hozzátette, hogy az önkormányzat a jövőben is minden támogatást meg fog adni a sportklubnak, hogy az eredményesen szerepelhessen.
Forrás: Tolnai Népújság/Rónai Gábor
Vissza
E-ügyintézés
Eseménynaptár
Programajánló
További programok
Bonyhádi TermálfürdőBONYCOMFűtőmű Kft.Mezőföldvíz