+
Bezárás Menü
0°C
2020. augusztus 15.
Mária
Facebook Youtube Instagram
Bonyhád - Befektetőbarát település

#bonyhadosszetart - jótékonysági adománygyűjtés
Videók

ÖSSZETARTOZUNK - TRIANON 100 FILM


Filóné Ferencz Ibolya polgármester asszony összefoglalója a 2019-es évről

A várost bemutató kisfilm
A várost bemutató kisfilm


Imázsfilm Tolna megyéről

Prima Gála: Rekordszavazatot kapott a közönségdíjas csapat

A VOSZ tizenöt kiemelkedő teljesítményt honorált a Tolna megyei Prima Díj gálaestjén. A megye egyik legkiemelkedőbb közéleti eseményének adott otthont Szekszárdon a Babits Mihály Kulturális Központ színházterme. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége 14. Tolna Megyei Prima Díjátadó gáláján dr. Fajszi Lajos, a VOSZ megyei szervezetének elnöke, majd Süli János, a Paksi Atomerőmű két új blokkjának tervezéséért, megépítéséért és üzembe helyezéséért felelős miniszter és Tolnay Tibor, a VOSZ elnöke köszöntötte a közönséget. A díjazottak között több bonyhádi is volt, akiknek a helyszínen Filóné Ferencz Ibolya, a város polgármestere is gratulált.

Az elismerések sora hagyományosan az Országos Év Vállalkozója Díj Tolna megyei díjazottjainak bemutatásával kezdődött. Ebben a mezőnyben elismerésben részesült Feil József, a Beanett Bt. tulajdonosa, Csillag Sándor, a Hostunit Kft. tulajdonosa, dr. Túri Árpád, a Túri Szolgáltató Kft. tulajdonosa és felesége, dr. Túriné Szalai Mária, valamint dr. Beréti Zsolt, a Niklós Kft. tulajdonosa.

Az Év Tolna Megyei Vállalkozója díját Zuschlag János, a Govern-Soft Informatikai Kft. tulajdonosa, Horváth Sándor, a Horváth és Társai Autófényező Kft. ügyvezetője, Horváth Helga, a Dél Takarék megyei vállalkozói centrumának vezetője és Horváth Tamás, a Betta Kft. tulajdonosa – távollétében Viszügyel Klára ügyvezető – vette át.

A VOSZ a Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalás elismerésére alapított egy díjat, amit Vizdár-Lőczi Gizella, az Esőmanók Tolna Megyei Autistákért Egyesület vezetőségi tagja és Korcsmár István, az Alisca Bau Zrt. vezérigazgatója kapott meg.

Az idei Tolna megyei Prima díjasok sorát – Magyar Zeneművészet kategóriában – a Siklósi Krisztián vezette Csurgó zenekar nyitotta meg. Magyar Képzőművészet kategóriában Stekly Zsuzsa bonyhádi zománcműves szolgált rá erre az elismerésre. Harmadik megyei Prima díjas Harsányi Mária lett, Magyar Sport kategóriában.

A VOSZ megyei szervezete most is meghirdetett egy közönség szavazást. A beérkezett 17250 voks közül 10709 szavazatot kapott a győztes, azaz a díjazott bonyhádi Kränzlein Néptánc Egyesület, megelőzve a Szekszárdi Muslinca Kórust és a tamási Pántlika Néptánc Együttest.

Forrás: Teol.hu/Szeri Árpád

(videók, képgaléria)

Vissza