+
Bezárás Menü
0°C
2020. október 21.
Orsolya, Orsika
Facebook Youtube Instagram
Bonyhád - Befektetőbarát település

Az Atomerőmű KSE Bonyhád bajnoki menetrendje
Videók

ÖSSZETARTOZUNK - TRIANON 100 FILM


Filóné Ferencz Ibolya polgármester asszony összefoglalója a 2019-es évről

A várost bemutató kisfilm
A várost bemutató kisfilm


Imázsfilm Tolna megyéről
Remekeltek a diákok a Wass Albert nevét viselő rajzpályázaton

Remekeltek a diákok a Wass Albert nevét viselő rajzpályázaton

Közel száz általános iskolás tanuló vett részt a bonyhádi Vörösmarty Mihály Művelődési Központban tartott Wass Albert meseillusztrációs rajzpályázaton. A rendezvényt az íróról, költőről elnevezett törzs­asztal képviseletében Szabó László nyitotta meg, sok sikert kívánva valamennyi gyermeknek. A pályázati rajz ötletét egyéni választás szerint az Attila halála című monda, avagy a Mese a szörnyűséges nagy fekete semmiről című mese szolgáltatta, mindkettő az erdélyi szerző műve.

Az alkotáshoz összesen három óra állt rendelkezésre. Mint Magyar Klaudia főszervező lapunknak elmondta, szemmel láthatóan nagyon szép, eredeti, ihletett művek születtek. Erről bárki meg­győződhet, hiszen a művelődési központban január 11-én, szombaton 18 órától január 29-ig megtekinthető kiállításon tárulnak a legszebb rajzok a közönség elé.

Ugyanekkor, azaz most szombaton lesz az eredményhirdetés és a díjkiosztó ünnepség is. A zsűri döntése alapján két korcsoportban – alsós, illetve felsős kisdiákok – találnak gazdára az első, második és harmadik helyezések, illetve a különdíjak.

Forrás: Teol.hu

Vissza