+
Bezárás Menü
0°C
2024. március 29.
Auguszta
Facebook Youtube Instagram
Bonyhád - Befektetőbarát település

Ügyfélfogadási rend változás
Videók

ÖSSZETARTOZUNK - TRIANON 100 FILM


A városi piac látványterve

A várost bemutató kisfilm
A várost bemutató kisfilm


Imázsfilm Tolna megyéről
Rendhagyó szülinap a Városházán

Rendhagyó szülinap a Városházán

Rendhagyó születésnapi köszöntőre voltak hivatalosak azok a bonyhádi fiatalok, akik 2017 januárjának első hetében töltötték be 18. életévüket. A város ifjú felnőtt lakóit Filóné Ferencz Ibolya polgármester köszöntötte, és átadta nekik azt az ajándékot, a karkötős pendrive-ot, amelyet a 18 évesek kapnak ezután a városban.

Nincs születésnap ajándék nélkül, és Bonyhád eddig is köszöntötte új, felnőtt polgárait. Mostantól viszont a megszokott képeslap mellett pendrive-on küldi el a város vezetője jókívánságait. Az első, karkötőként használható adathordozókat szerdán délután rendhagyó szülinapi buliban vették át azok az ifjak, akik január első hetében töltik be 18. életévüket. Az apró szerkezet tartalmazza azt az imázsfilmet, amely két éve készült Bonyhádról, valamint Filóné Ferencz Ibolya köszöntőjét a születésnaposoknak. A polgármester ebben elmondja: fontos, hogy az embernek élete során legyen egy megbízható iránytűje, a legmeghatározóbb ilyen útjelző pedig a szülőföld iránti szeretet lehet.

Filóné Ferencz Ibolya a városházi ünnepségen kitért arra is, hogy aki tizennyolc éves lesz, gyakran elkerül otthonról, településéhez pedig jobbára a családtagok, barátok kötik ezután. Az üzenet, amelyet ezután minden tizennyolc éves bonyhádi megkap születésnapjára a várostól, szintén egyfajta kapocsként működhet a fiatal és Bonyhád között. Csiga Dalida, Deér Dániel, Kulcsár Csenge Kata, László József Levente, Sárközi Petra és Tamás Vivien a köszöntő után közösen vágta fel és fogyasztotta el a születésnapi tortát a város vezetőjével, aki - a fiatalok és szüleik kérésére - rendhagyó polgármesteri „fogadóórát” is tartott, összefoglalva Bonyhád fejlesztési terveit. Ebben többek között megemlítette a közel 5,5 milliárd forint forrásigénnyel benyújtott TOP-os pályázatokat, valamint a Kormány által 674 millió forinttal támogatott sportcsarnok-felújítást.

A jó hangulatú program végén a résztvevők a polgármesteri kezdeményezésről és a város jövőre vonatkozó terveiről is elismerően szóltak.

Forrás: Tolnai Népújság/Budavári Kata; Vizin Balázs

Vissza
E-ügyintézés
Eseménynaptár
Programajánló
További programok
Bonyhádi TermálfürdőBONYCOMFűtőmű Kft.Mezőföldvíz