+
Bezárás Menü
0°C
2024. március 29.
Auguszta
Facebook Youtube Instagram
Bonyhád - Befektetőbarát település

Ügyfélfogadási rend változás
Videók

ÖSSZETARTOZUNK - TRIANON 100 FILM


A városi piac látványterve

A várost bemutató kisfilm
A várost bemutató kisfilm


Imázsfilm Tolna megyéről
Sulikézi a Vörösmarty iskolában

Sulikézi a Vörösmarty iskolában

Szépen szerepeltek a BÁI Vörösmarty Mihály általános iskola kézis lányai a Magyar Kézilabda Szövetség két napos Sulikézi Fesztiválján, Balatonbogláron. Az iskola a kezdetek óta részt vesz a szövetség Kézilabda az iskolában című utánpótlás-fejlesztési programjában, amelynek keretében a megmérettetést megszervezték – tájékoztatott Szekerczés Szilárd edző.

A 8-14 év közötti gyermek számára készült program célja, a kézilabda utánpótlás erősítése. Az iskola profiljához passzolt a kezdeményezés, hiszen nagy hagyományokat ápoltak a kézilabda oktatásban, több játékost is adtak a szekszárdi bejegyzett csapatoknak, a jelenlegi Fekete Gólyák Kézilabda Club-nak, valamint a hazai élmezőnybe is jutottak játékosaik, például Szekerczés Luca.

A program keretében évente 2-3 alkalmat szerveznek olyan gyerekeknek, akik nem versenyszerűen sportolnak. Az idei évzáró rendezvényt tartották meg Balatonbogláron, a Nemzeti Kézilabda Akadémia sportcsarnokában. A tornák során nem mérik az eredményeket, nem kapnak helyezést, érmet, csak a játék öröméért lépnek a pályára. A bonyhádi U9-es lányok pedig olyan jól teljesítenek, hogy az idei tanévben szinte veretlenek maradtak. A gyerekekkel hetente két-három edzést tartanak hétfőn, szerdán és pénteken, valamint meghívásos tornákon vesznek részt.

A programban a felkészítők munkáját is ellenőrzik és segítik. Kollégáival Szekerczés Szilárd évente legalább kétszer szakmai konzíliumon vesz részt, ahol bemutatják eredményeiket, tapasztalatot cserélnek. Edzésterveiket és edzéseik minőségét havi bontásban ellenőrzik. A munkáját Buday Ferenc, 119-szeres egykori válogatott játékos, olimpikon, edző menedzseli a térség szakfelügyelőjeként.

Forrás: Tolnai Népújság/Hargitai Éva

Vissza
E-ügyintézés
Eseménynaptár
Programajánló
További programok
Bonyhádi TermálfürdőBONYCOMFűtőmű Kft.Mezőföldvíz