+
Bezárás Menü
0°C
2018. május 25.
Orbán

Bonyhád - Befektetőbarát település
Videók

Geotermális workshop Izlandon önkormányzatok számára

Bonyhád járási foglalkoztatási paktum – TOP-5.1.2-15-TL1-2016-00001


Filóné Ferencz Ibolya polgármester asszony összefoglalója a 2017-es évről

A várost bemutató kisfilm
A várost bemutató kisfilm


Imázsfilm Tolna megyéről
Továbbfejlesztették a strand szolgáltatásait

Továbbfejlesztették a strand szolgáltatásait

Új, fedett büférésszel, a korábbinál több programmal várja idén a strandolókat a Bonyhádi Termálfürdő.

Tegnap megnyitotta a kapuit a strandolók előtt a Bonyhádi Termálfürdő. Kínálatában megtaláljuk az élménymedencét, az ülőmedencét, a gyermekpancsolót, a sportolási lehetőségeket és játékokat, vagy éppen az ingyenes wifit.
– Ahogyan a korábbi években mindig, idén is fejlesztéssel várjuk a látogatókat, egy fedett büférészt alakított ki az üzemeltető Bonycom NKft. – számolt be róla Filóné Ferencz Ibolya polgármester.
– A 2012-es nyitás alkalmával úgy állapítottuk meg az árakat, hogy azok a környék legalacsonyabbjai legyenek. Az azóta eltelt években számos fejlesztést hajtottunk végre, viszont az árak nem emelkedtek. Idén ezt már nem tudtuk tartani – mondta dr. Farkas Attila, az üzemeltető Bonycom NKft. ügyvezető igazgatója. Így ebben a szezonban megemelt – de a környéken még mindig a legkedvezőbb – árak mellett, ám magasabb szolgáltatási színvonallal fogadják a fürdőzőket.
Ez a színvonalemelkedés magában foglalja a programok számának gyarapodását is. Szinte minden héten lesz olyan rendezvény, amely túlmutat a fürdőzésen. Kezdésként a strandnyitó hétvégére Családi Napot szerveztek, amelynek keretében remélhetőleg minden korosztály megtalálja majd a számára megfelelő kikapcsolódási lehetőséget – tette hozzá Vizin Balázs, az önkormányzat kommunikációs munkatársa.
A Bonyhádi Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálattal, művelődési központtal együttműködve olyan programot valósítanak meg, ahol a gyerekeknek az arcfestéstől kezdve az ugrálóváron át a játékos elfoglaltságokig színes programokat kínálnak, ezzel párhuzamosan a Magyar Labdarúgó-szövetséggel közös szervezésben strandfoci torna zajlik majd, valamint a Bonyhádi Röplabda és Szabadidő Klub strandröplabda tornája is gazdagítja a kínálatot.
Ezt pedig a nyári programok hosszú sora követi majd, amelyek ideális alternatívát jelenthetnek a szabadidő tartalmas eltöltésére nemcsak a bonyhádi, hanem a környékbeli családoknak, gyerekeknek, fiataloknak.
 
A fürdő tervezett programjai:
JÚNIUS 18.; JÚNIUS 24.; JÚNIUS 25.; JÚLIUS 1.; JÚLIUS 2.: Strandlabdarúgó utánpótlástornák a Bonyhád VLC és az MLSZ szervezésében
JÚNIUS 18., VASÁRNAP: Nyár- és fürdőnyitó családi nap, Tolna megyei strandröplabda kupa
JÚNIUS 24., SZOMBAT: „Karibi koktél” – éjszakai fürdőzés italakciókkal, egy csipetnyi vérpezsdítő latin zenével
JÚLIUS 1., SZOMBAT: Bonyhád 40: „Az én városom, az én fürdőm” – rajzverseny, habparti és flashmob gyermekeknek az ölelés világnapján
JÚLIUS 8., SZOMBAT: „Bajor est” – éjszakai fürdőzés hűsítő sörakcióval
JÚLIUS 14–30.: „Hajrá Magyarok!” – szurkoljunk együtt a Budapesti Vizes VB-n induló magyar sportolóknak, mindennap más italakcióval és projektoros kivetítővel várjuk a közönséget
JÚLIUS 22., SZOMBAT: Fürdőolimpia, habparti, strandok éjszakája lézershow-val
JÚLIUS 29., SZOMBAT: „Wellness est” – éjszakai fürdőzés kényeztető, ingyenes masszázslehetőséggel, italkóstolóval
AUGUSZTUS 5., SZOMBAT: Bonyhád 40: „Nosztalgia est” – éjszakai fürdőzés könnyed slágerzenei aláfestéssel, közben „lapozzuk végig” a régi bonyhádi fotóalbumot…
AUGUSZTUS 19., SZOMBAT: „Party ON!” – éjszakai fürdőzés mai, fiatalos zenékre
AUGUSZTUS 27., VASÁRNAP: Nyárzáró családi nap, Tolna megyei strandröplabda kupa, Fürdő Szépe választás
 
PÉNTEKENKÉNT PARKOLÓ PARTY, SZOMBATONKÉNT ÉJSZAKAI FÜRDŐZÉS!
 
Bővebb információ: 
Forrás: Tolnai Népújság/Hargitai Éva
Vissza