+
Bezárás Menü
0°C
2024. április 19.
Emma
Facebook Youtube Instagram
Bonyhád - Befektetőbarát település

Ügyfélfogadási rend változás
Videók

ÖSSZETARTOZUNK - TRIANON 100 FILM


A városi piac látványterve

A várost bemutató kisfilm
A várost bemutató kisfilm


Imázsfilm Tolna megyéről
Új eszközökkel gazdagodott a védőnői szolgálat

Új eszközökkel gazdagodott a védőnői szolgálat

– Önerőből nem tudtuk volna beszerezni ezeket az eszközöket, nagyon köszönjük az önkormányzat segítségét! – tekintett a védőnői szolgálaton lévő új tárgyakra pénteken Beréti Tímea. A szolgálatot működtető Zöldkereszt Védőnői Kft. ügyvezetője rávilágított, a napi munkavégzésüket segítik, legyen szó az iskolai szűrésekről, vagy éppen az elsősegélynyújtó tanfolyamról, egyaránt nagy hasznát veszik az összességében közel 800 ezer forint értékű csomagnak.

Beréti Tímeától azt is megtudtuk, jelenleg 7 munkatársa van a szolgálatnak, akik öt területi és kettő iskolai körzetben látják el feladataikat. Kérdésünkre elmondta: idén már 88 kisgyermek született Bonyhád illetékességi területén és még további hat várható.

– Polgármesterként és anyaként is fontosnak tartom a szolgálat támogatását – jelentette ki Filóné Ferencz Ibolya. Bonyhád polgármestere úgy fogalmazott, egyszerre szép és nehéz a védőnők feladata; akárcsak az eddigiekben, a jövőben is igyekszik a város minden segítséget megadni számukra. Ezt példázza a mostani, pályázati forrásból finanszírozott eszközbeszerzés, és az évente nyújtott működési támogatás is. A polgármester örömmel jegyezte meg, hogy idén – az eszközbeszerzést is ide értve – egymillió forinttal támogathatta a város a védőnői szolgálatot.

V. B.

Vissza
E-ügyintézés
Eseménynaptár
Programajánló
További programok
Bonyhádi TermálfürdőBONYCOMFűtőmű Kft.Mezőföldvíz