+
Bezárás Menü
0°C
2020. november 30.
András, Andor
Facebook Youtube Instagram
Bonyhád - Befektetőbarát település

Az Atomerőmű KSE Bonyhád bajnoki menetrendje
Videók

ÖSSZETARTOZUNK - TRIANON 100 FILM


Filóné Ferencz Ibolya polgármester asszony összefoglalója a 2019-es évről

A várost bemutató kisfilm
A várost bemutató kisfilm


Imázsfilm Tolna megyéről

Újabb korszerűsítés a kórházban

A bonyhádi kórházigazgatója és a kivitelező képviselője aláírta az építési szerződést március 10-én. Ezúttal 264 millió forintos beruházást valósítanak meg az intézményben a TIOP 2.2.6/12/1B-2013-0011 nyertes projektnek köszönhetően.

A bonyhádi kórház igazgatója és a kivitelező képviselője aláírta az építési szerződést március 10-én. Ezúttal 264 millió forintos beruházást valósítanak meg az intézményben a TIOP 2.2.6/12/1B-2013-0011 nyertes projektnek köszönhetően. Dr. Barcza Zsolt főigazgató-főorvos elmondta, hogy a mostani beruházás is illeszkedik a 6-7 éve megkezdett és az országos egészségpolitikai irányzatnak is megfelelő rendszerbe. Az eddig különálló épületként működő tüdőgondozó megszűnik és az átalakítást követően a műtőblokk alsó részében üzemel majd tovább. A tüdőgondozóba és az egynapos sebészetre korszerű orvosi műszerek, eszközök érkeznek; az előbbiben új, digitális átvilágító röntgenkészüléket helyeznek el. A fejlesztésnek köszönhetően új műtéti eljárásokat is bevezetnek majd és az egynapos sebészeten növelik a műtétek számát. Mindezek előkészítése már folyamatban van. Az átalakítások ideje alatt a tüdőgyógyászati rendelések és vizsgálatok zavartalanul működnek –mondta el a főigazgató-főorvos.

Potápi Árpád János, Bonyhád polgármestere örömét fejezte ki, hogy ismét fejlődik a rendelőintézet és kitért arra is, hogy az Önkormányzat mennyi segítséget nyújtott az intézménynek az utóbbi években. A projektnyitó rendezvényen jelen volt Zsalakóné dr. Studer Krisztina, a Bonyhádi Járási Hivatal hivatalvezetője és Tóth Ferenc kormánymegbízott.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vissza