+
Bezárás Menü
0°C
2019. március 20.
Klaudia, Alexa
Bonyhád - Befektetőbarát település

Pályázati felhívás a sport és a civil szervezetek részére
Videók

Bonyhád járási foglalkoztatási paktum – TOP-5.1.2-15-TL1-2016-00001


Filóné Ferencz Ibolya polgármester asszony összefoglalója a 2018-as évről

A várost bemutató kisfilm
A várost bemutató kisfilm


Imázsfilm Tolna megyéről
Vidéki foci, magyar valósággal

Vidéki foci, magyar valósággal

„Sokan nem tudják, milyen érzés egy összeeszkábált, könnyen átléphető fapadról, egy aprócska korlát mögül buzdítani a rokonunkat, gyermekkori barátunkat. Így szurkolni teljesen más, mint vasrácsok és betonfalak között egy stadionban, szektorokba bekerítve. A mérkőzések hangulata is alapvetően különböző. A helyi focicsapat meccse társadalmi esemény, ami után a szurkolók néhány sör mellett a hét történéseit is megvitatják.”
A fenti kísérőszöveg Mártonfai Dénes, a Tolnai Népújság fotóriporterének Bonyhádon, a könyvtárban megnyílt kiállításához kapcsolódik. A március végéig megtekinthető tárlatot Móricz-Sabján Simon, a Pictorial Collective fotográfiai egyesület elnöke ajánlotta az érdeklődők figyelmébe.

A Vidéki foci ugyanolyan gondos és elhivatott munka eredménye, mely Mártonfai Dénes valamennyi anyaggyűjtését jellemzi. A fotóriporter tehetségét számos díj fémjelzi, egyaránt letette névjegyét a magyar és a finn fővárosban; tavaly a Magyar Fotó pályázaton sport sorozat kategóriában első lett, valamint portfóliója alapján elnyerte a „Megyékben dolgozó legjobb fotóriporter” címet.

Forrás: Teol.hu/Szeri Árpád

Vissza